Öğrencilerimiz İnsansız Su Altı Sistemi Yarışması ile TEKNOFEST'te

Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu öğrencileri İnsansız Su Altı Sistemi Yarışmasınde TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde Ön Tasarım Raporu aşamasını başarıyla geçtiler.

"Uzayın Derinliklerinden Okyanusların Derinliklerine" sloganıyla yoğun gayret gösteren öğrencilerimiz kurdukları takımla TEKNOFEST İnsansız Su Altı Yarışmasında Kritik Tasarım Raporu aşamasına başarıyla geçtiler.

TEKNOFEST gibi organizasyonların öğrencilerin yaptıkları çalışmaları sergilemeleri ve motivasyon sağlaması için oldukça önemlidir. Ülkemizin sürdürülebilir gelişmesine, bilim ve teknoloji alanlarındaki yenilikçi, yönlendirici, katılımcı ve paylaşımcı katkılar sunan TÜBİTAK bilim insanlarımızı ve öğrencilerimizi desteklemeye devam ediyor. Ülkemizin rekabet gücünün arttılmasına yönelik bu girişimler Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın TEKNOFEST gibi organizasyonlarıyla da daha değerli kılınıyor. Yerli ve milli üretim konusunda önemli bir motivasyon sağlıyor.

Emeği Geçen Danışman Öğretmenlerimizi ve Öğrencilerimizi Tebrik Eder, Başarılarının Devamını Dileriz.

Yayın: 08.01.2023 - Güncelleme: 08.01.2023 22:56 - Görüntülenme: 90