Öğrencilerimiz TUBİTAK 2204 Projeleri İle SAMSUN da Bölge Finallerinde

Tübitak 2204 B 'de 2 projemiz ile katıldığımız bölge finalleri elemesinde 2 projemizde onay alıp SAMSUN da bölge finallerinde

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan  projelerimiz Samsun'da yapılacak bölge finallerine katılmaya hak kazandı. Koordinatör öğretmenlerimiz Ali GÖKAŞAR ve Emrah GÜLER başta olmak üzere emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

01-04-2024

18. ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI

ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI

Kurumumuz tarafından düzenlenen 18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına bu yıl 16.712 proje başvurusu yapılmıştır. Proje başvuruları, görevli jüri üyeleri tarafından değerlendirilmiş ve yapılan ön değerlendirme sonucunda 10 alanda toplam 1.219 proje bölge yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır.

Bölge Yarışmaları kapsamında proje sergisi ve ödül töreni, 22-25 Nisan 2024 tarihleri arasında 12 Bölgede yüz yüze yapılacaktır.

Bölge sergisi öncesinde Muvafakatname, Bilimsel Etik ve Proje Katkı Beyanı Formu, Yarışma Kuralları Kabul Formu ve Katılımcı Bildirim Formu’nun, projedeki tüm öğrenciler ve danışman/rehber öğretmen tarafından mavi kalemle doldurulup imzalandıktan sonra renkli olarak taranmış tek bir nüshasının en geç 19 Nisan 2024 günü saat 17:30’a kadar Bölge Koordinatörlüğü e-posta adresine* gönderilmesi ve orijinal nüshalarının bölge sergisine gelindiğinde elden Bölge Koordinatörlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir.

Yayın: 01.04.2024 - Güncelleme: 01.04.2024 22:13 - Görüntülenme: 31