Nis

Tübitak 2204 B 'de 2 projemiz ile katıldığımız bölge finalleri elemesinde 2 projemizde onay alıp SAMSUN da bölge finallerinde

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan  projelerimiz Samsun'da yapılacak bölge finallerine katılmaya hak kazandı. Koordinatör öğretmenlerimiz Ali GÖKAŞAR ve Emrah GÜLER başta olmak üzere emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Ülkemizde deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı daima hazırlıklı olunması amacıyla her yıl 1-7 Mart tarihleri, "Deprem Haftası" olarak anılmaktadır. Ülkemizin deprem gerçeği sebebiyle depreme her an hazır olunmasını sağlamak için eğitimler, tatbikatlar ve etkinlikler gerçekleştirilmektedir. Öğrencilerimizle "Deprem Anı Uygulaması ve Tahliye Tatbikatı" gerçekleştirilmiştir.

Şbt

5 Şubat 2024 pazartesi günü başlayacak eğitim öğretim yılı ikinci dönemi tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını dileriz. Ders programımızda herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

Ock

16 Ocak 2024 Salı günü öğrencilerimiz tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4006-A Bilim Fuarı' nın açılışı gerçekleştirdi. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları sayesinde, öğrencilerimiz projelerini sergilemenin yanı sıra, kendini de keşfederek mucit ve üretken yanlarının ortaya çıkmasını sağlamakta, özgüven kazanmakta, sunum yetenekleri gelişmekte ve eğlenerek öğrenmeleriyle birlikte hayata projeci bakış açısıyla yaklaşma alışkanlığı kazanmaktadırlar. Bu bağlamda 40 öğrenci ve 14 danışman öğretmenle hazırlanan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı 16 ocak salı günü 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu'muzda açıldı. Fuar açılışını ilçe Kaymakamımız Burak ÖZ, DOKAP Başkanı  Hakan GÜLTEKİN, Belediye Başkanı Hüseyin GÖRGÜLÜOĞLU birlikte gerçekleştirdiler. Açılışta İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Şakir MARANCİ, Ali DUR, İlçe Müdürümüz Yunus AYDIN, şube müdürleri Ali TOPÇU, Fazlı ÇİÇEK, İl ARGE ekibi, daire amirleri, okul müdürleri ve davetliler hazır bulundular.

Ock

2024 yılında Adana ilimizde gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla 17 Ocak 2024 tarihinde öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı.

Ara

İlçemiz ilkokul öğrencilerine yönelik “Sağlık, Temizlik ve Beslenmenin Önemi” konulu resim yarışması düzenlenmiştir.

Kas

1.Zeynep Gökçe ERDİKİLİ,

2.Nisa UZUNOĞLU

3.Hira Nur KARAAHMET' e  katılım belgeleri ve ödülleri Vali Yardımcımız Sayın Mehmet Fatih YAKINOĞLU tarafından verildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını idrak ediyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyor ve kuruluşunun 100'üncü yıldönümünde yüce milletimizin bu büyük bayramını yürekten kutluyoruz.

Ekm

Okulumuz da bu yıl açılan özel eğitim sınıfımızda eğitim öğretime başlayan öğrencimiz ve öğretmenlerimiz için hoşgeldiniz pastası kestik. Öğrenme serüvenimiz okulumuz, öğrencimiz ve öğretmenlerimiz için hayırlı olması dileğiyle.