GİRESUN / PİRAZİZ - Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu

Kas

İlçe Anma Programımız, 09.05'de anıt alanında saygı duruşu, istiklal marşı ve çelenk sunma ile başladı. Ardından, Sayın Kaymakamımız Furkan BAŞAR başta olmak üzere protokol üyeleri ve davetliler 09.30'da Piraziz Anadolu Lisesi konferans salonunda, Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan programa katıldılar.

Tem

7. sınıftan 8. sınıfa geçen öğrencilerimiz için yaz dönemi DYK kurslarımız başladı. 2 şubede 40 öğrencimizin katıldığı kurslarımız salı veçarşamba günü yapılmaktadır. Saat 09:00 da başlayan kurslarımız saat 14:40 bitecektir. Türkçe, matematik, fen bilimleri ve din kültürü ve ahlak bilgisi derslerinde kurslara katılan öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Haz

06/06/2021 tarihinde uygulanan Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavın Soru Kitapçıkları (Sayısal ve Sözel) ve cevap anahtarları

May

8. sınıf öğrencilerimizin LGS sınav giriş bilgileri yayımlandı

May

Mayıs ayı örnek sorularında, daha önceki yayınlarda olduğu gibi Türkçe, matematik, fen bilimleri alanlarından onar; T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi ile İngilizce alanlarından beşer soru olmak üzere toplam 45 soru yer alıyor.

Nis

Ramazan ayının yardımlaşma teması üzerinde durarak öğrenciler ve öğretmenler ele ele vererek ramazan kolileri oluşturduk.

Nis

"23 Nisan evde, neşesi hepimizde" diyerek pencerelerimizi ve balkonlarımızı süsleyelim hep birlikte... Bayramlar birlik, beraberlik ve kardeşlik günleridir.

Nis

İnsanı diğer varlıklardan ayıran en temel özellik, düşünerek bilgi üretebilme ve anlamlandırabilme becerisidir. İnsanlığın kültür tarihinde kalıcı bilgi aktarımının sürekliliğinin sağlanabilmesi ancak yazıyla olmuş; toplumlar için paha biçilmez değerdeki birikimler, her geçen gün artmıştır.

Nis

8. sınıf öğrencilerimiz için Rehber Öğretmenimiz Zafer KOSER in misafiri Sayın Pembe Aydın KURT Giresun Barosu (Avukat) 02.04.2021 Saat19:10 da öğrencilerimizle buluştu.

PİRAZİZ 15 TEMMUZ ŞEHİTLER ORTAOKULU

E-KAYIT OKUL KAYIT BÖLGESİ