Ekm

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı ortak sınav tarihlerimiz tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

7. ve 8. sınıflarımızın derslerine giren öğretmenlerimiz Şube Öğretmenler Kurulunu yaparak öğrencilerimiz hakkında bilgi paylaşımında bulundular. Öğrencilerimizin LGS sınav başarısı ve öğrenci disiplinleri üzerinede yapılması gerekenler konusunda ortak yol izlenmesinin önemi üzerinde duruldu. ŞÖK toplantımıza  katılan Şube Müdürümüz Fazlı ÇİÇEK te  yapılan çalışmanın önemini ve öğrenciler için yapılan bilgilendirmelerin okul öğrenci kültürünün güçlendirilmesindeki faydası hakkında fikirlerini paylaştı.

Ekm

20 Ekim 2022 Perşembe günü okulumuza Gezici Kütüphane geldi. Öğrencilerimizin ilgisi bizleri mutlu etti.

Ekm

5. sınıflarımızın derslerine giren öğretmenlerimiz Şube Öğretmenler Kurulunu yaparak öğrencilerimiz hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

Ekm

Bakanlığımızca başlatılan Aile Okulu Projesi kapsamında 15 Ekim 2022 tarihinde başladı.  Rehber Öğretmenimiz Zafer KOSER tarafından verilen  Aile Eğitimi seminerimizle ailelerimize desteğimiz devam edecektir.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Belirlendi

Ekm

Emniyet Genel Müdürlüğünün düzenlediği, Milli Eğitim Bakanlığının desteklediği Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında okulumuzda öğretmen ve öğrencilerine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü personeli tarafından Trafik Güvenliği Semineri verildi. Polis memuru Veysel YİĞİT tarafından verilen seminere, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Ekm

Öğrencimiz Duru KARAKURT evde eğitim görmekte olup okulumuza gelme heyecanını giderdik. Yüz yüze eğitimde İlçe Kaymakamımızla ilk dersine girdi. Kaymakamımız Bilişim Teknolojileri sınıfını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Sayın Kaymakamımız öğrencilerin çalışmalarına iştirak ederek yapılan çalışmalar hakkında sınıf öğretmeninden bilgi aldı.

Ekm

Öğrencilerimiz tarafından Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla kutlama programı gerçekleştirdi. Din Kültürü ve Ahlak bilgiler öğretmenimiz Murat KURT rehberliğinde gerçekleşen programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Programımıza Kaymakamımız Sayın Kezban Yerlikaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, İlçe Jandarma komutan V. Hüseyin Adıgüzel, İlçe Emniyet Amirliği Polis Merkezi Amiri Erdem Topsakal, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sonay Çatal, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Ekm

Hayvanları korumanın öneminin her geçen gün daha fazla fark edildiği dünyamızda; çocuklarımızın zihinsel ve duygusal gelişimini dikkate alan, onların duygu dünyası gelişmiş bireyler olarak topluma kazandırılmasını sağlayan farkındalık oluşturucu etkinliklere olan ihtiyaç da her geçen gün artmaktadır.

Öğretmenimiz Ayşin YAVANOĞLU  Dünya Hayvanları Koruma Günü'nün de öğrencilerimiz ile sinema etkinliği yaparak farkındalık oluşturdu. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamındaki programda öğrencilerimiz patlamış misirları ile anın keyfini çıkardılar.

Ekm

07 Ekim 2022 Cuma günü 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Servis Şoförleri Eğitim ve Bilgilendirme Toplantılarının ilki Okul Müdürlüğümüzce gerçekleşti. 6 hattan taşıma yapılan öğrencilerimizin gerekli tedbirler alınarak taşınmasında tüm paydaşların üzerine düşenei yapması gerektiğini belirttik.

Eyl

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı okul aile birliği genel kurulu veliler ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yapılan seçimler sonucunda yönetim ve denetlenme kurulu üyeleri belirlenmiş ve sonra toplanarak yönetimde görev dağılımlarını yapmak amaçlı toplantı günü belirlenmiş ve seçim sonlanmıştır.

Yapılan genel kurulda Okul Müdürümüz Atakan KOÇHAN velilere hitap ederek yeni okulda yapılan ve yapılacak olanlar hakkında bilgi verdi. Önceki yönetimle yapılan uyumlu çalışmalar hakkında bilgi verildi. Toplantı sonunda velilere teşekkür ederek yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar diledi.

Eyl

Okulumuzda medivenlerde güvenlik önlemlerini artırmak için file güçlendirmesi yaptık. Öğrencilerimizin güvenlik önlemlerini almak öncelikli işimiz.