GİRESUN / PİRAZİZ - Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu

Ara

Okulumuzda 2022/2023 Eğitim Öğretim yılında pilot olarak uygulanmaya başlamıştır. İlimizde koordinatör okul olarak yürüttüğümüz projede program aşamasını tamamlayıp sınıfların oluşumuyla ders düzeyinde uygulamalarımıza başlayacağız.

Ara

Kas

Öğrencilerimize Piraziz Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi tarafından hijyen, diş sağlığı, kişisel temizlik konularında tarama ve bilgilendirme yapıldı.

Kas

Okulumuzda geri kazanım sınavında başarılı olan öğrencilerimiz madalyalarını sınıf öğretmenlerinden aldılar.

5. sınıflarda 1. olan = Ece HAN

6. sınıflarda 1. olan = Z. Yağmut AYKIT

7. sınıflarda 1. olan = Ömer Faruk ÇELİK

8. sınıflarda 1. olan = Başak VAROL

öğrencilerimizi tebrik eder bundan sonraki sınavlarda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti' nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde ilçemizde düzenlenen programla anıldı.İlçemiz Atatürk Anıtına çelenklerin sunumu ile başlayan anma programı tüm Türkiye'de olduğu gibi sirenler eşliğinde durulan saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Piraziz Anadolu Lisesi Konferans Salonu' nda devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan anma programı günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan şiir ve video gösterilerinin ardından kompozisyon, şiir ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere Kaymakamımız Sayın Kezban Yerlikaya tarafından plaket takdim edilmesi ile sona erdi.   Programa, Kaymakamımız Sayın Kezban Yerlikaya, İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlarımız katıldı.

Kas

12 Kasım 1999 yılında meydana gelen Düzce depreminin yıl dönümü münasebetiyle tüm okullarda yapılan deprem tatbikatı okulumuzda da 11 Kasım 2022 günü saat 10:00' da eş zamanlı olarak "Deprem Anı, Çök-Kapan-Tutun Tatbikatı" Yapıldı. Tatbikat öncesinde öğretmenlerimiz tarafından (https://www.youtube.com/watch?v=oZeI0X40EEY) adresindeki videoda bulunan "Çök-Kapan-Tutun" hareketleri öğrencilerimize anlatıldı. Ayrıca  12 Kasım 2022 Cumartesi Günü, saat 18:57'de ulusal çapta uygulanacak olan tatbikata  tüm öğrencilerimizi aileleriyle birlikte evlerinden katılmaya davet ediyoruz.

Trabzon Gezimiz

Sera gölü - Ayasofya Camii - Trabzonspor Stadyumu - Akvaryum - Atatürk Köşkü - Forum Alışveriş Merkezi

Gezinin sağlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Türkçe öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz okumaktan zevk aldıkları Yazarı Özgür BALPINAR ile öğrencilerini buluşturdu. Keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Konuğumuz Özgür BALPINAR, kitabını kendi sesiyle okuduktan sonra içeriğiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.Ardından kitaplarını öğrencilerimiz için imzaladı. Yazar Özgür BALPINAR'a değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz "3. Giresun Kitap Fuarı" nda

Fuarı İlçe Kaymakamımız Kezban YERLİKAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, Şube Müdürü Fazlı Çiçek, 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerimiz  beraber gezdiler.

Ekm

Öğrencilerimize çeken akıntı eğitimi verildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılan bilgilendirme öğrencilerimizin farkındalığını artırdı.

Ekm

Öğrencilerimiz sınıflarını süslemeye başladılar. Cumhuriyet coşkusunu kutlamaya başladık.

Ekm

Okul bazlı hizmet içi eğitimde okul öğretmenlerimiz 1 haftalık "Çocuk Hastalarla Evde/Hastanede  Eğitim Kursu " verilecek. Tüm öğretmenlerimize katılımları ve katkıları için teşekkür ederiz.